Opslagstavlen
Aarhus

Hej Bente

 

I februar døde Torben Dreiers kone Lene meget pludseligt (Torben er ham, der i sin tid har givet os lov til at bruge lokalet på loftet som vores Aarhus-depot). Lene var også kendt (og kollega til os) her i huset; det har været og er et stort chok og tab for os alle.

Torben har, midt i sin sorg, fundet overskud til at sortere og rydde op i Lenes garn og andre ting, som han nu vil donere til os / Varmestuestrikkerne. Der er, udover en masse lækkert garn og halvfærdige projekter, som jeg vil få bragt til depotet, bl.a. en garnvinde og nogle garnholdere, strikkepinde og hæklenåle. Jeg vil forsøge at sælge disse ting, beløbet for salget går ligeledes til Varmestuestrikkerne.

 

Venlig hilsen

 Lona Sørensen

Regnskabsmedarbejder

FO-AarhusHjælp til ukrainere

 

Da Rusland invadere Ukraine i februar igangsatte Syddjurs Kommune hurtigt nogle initiativer for at hjælpe de ukrainske borgere, som kommunen forventede ville komme til vores lokalområde. Kommunen inviterede foreninger, skoler og en række andre aktører til ide-møde. Jeg blev også inviteret, da jeg mente at kunne bidrage med varmt strik, legetøj, tæpper osv. Der blev hurtigt dannet grupper på de sociale medier og lister med ideer og aktører.

I Aarhus Kommune har der været et lignende forløb for at starte hjælpearbejdet. I en lokalavis kunne man læse om et nyt mødested for ukrainere på Plejecentret i Carl Blochs gade.  Vi fik kontakt til stedet og afleverede strik.

Varmestuestriks Aarhus-depot har derfor ydet følgende:

To boliger på Helgenæs:  strikkede bamser, klude, grydelapper, tæpper, børnesokker, par voksestrømper og dukker m. tøj.

Bolig på Isgaard: bamser, børnesokker, børnehuer, børne-pulsvarmere og voksenstrømper.

Mødestedet i C. Blochs gade: tæpper, børnesokker, børnetrøjer, børneponchoer, nederdele/kjoler, tasker, hagesmække, babytæpper, kørepose, lommevenner, voksensjaler, trøjer, strømper, klude, strikkede bamser, 2 poser garn, 1 pose strikkepinde og hæklenåle.

Dobbeltklik her for at tilføje din egen tekst.

Copyright © Varmestuestrik Danmark

TAKKEBREV

Kære Alle i varmestuestrik

 

Vi vil her fra Egåhus sige af hjertet tak for al den skønne hjemmestrik vi i mandags modtog til alle vores beboere.

Det har bragt stor glæde og der var nok til at alle kunne få noget at varme sig med. Ligeledes har vi lagt tæpper rundt i huset som både giver varme og hygge og vi nyder farverne som er med til at skabe en hjemlig stemning i vores stuer.

 Vi sender jer alle en kærlig tanke og ønsket om en glædelig jul.

 

Med venlig hilsen

 Tina Jung Møller